NaslovnicaVijestiManchester United nudi 40 miliona funti za veznjaka Tottenhama, Arsenal zainteresovan za...

Manchester United nudi 40 miliona funti za veznjaka Tottenhama, Arsenal zainteresovan za Moratu

Prema navodima engleskog The Mirrora, Manchester United je spreman platiti 40 miliona funti za veznjaka Tottenham Hotspura Erica Diera.

Arsenal zainteresovan za Moratu

23-godišnji Dier je u septembru prošle godine produžio ugovor sa Spursima, te trenutno zarađuje 50,000 funti tjedno. On je ove sezone odigrao ukupno 45 utakmica u svim takmičenjima u dresu Tottenhema, te je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

Trener kluba Mauricio Pochettino ne želi izgubiti mladog Engleza, a hoće li predsjednik kluba Daniel Levy odbiti ovu ponudu ostaje da vidimo.

Druga špekulacija dana je da se Arsenal uključio u utrku za dovođenje napadača Real Madrida Alvara Morate, za kojeg je interes pokazao i Chelsea.

Španjolac je ove sezone bio druga opcija u napadu, iza Karima Benzeme, kojem Zinedine Zidane više vjeruje. Skupio je 24 ligaška nastupa, od čega je samo 13 puta utakmicu počeo od prve minute. Uprkos tome, postigao je čak 15 golova i upisao 4 asistencije.

Bivši napadač Juventusa bi ‘Topnike’ trebao koštati oko 50 miliona funti, a Arsene Wenger smatra da bi Morata bio odlična zamjena za Alexisa Sancheza, koji će po svemu sudeći napustiti klub ovog ljeta s obzirom da još uvijek nije odlučio produžiti ugovor.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!