NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED OBARA REKORD: Solskjaeru gori pod nogama - dovodi pojačanje od...

MANCHESTER UNITED OBARA REKORD: Solskjaeru gori pod nogama – dovodi pojačanje od 200 milijuna funti!

Manchester United je savjetovan da potroši 200 milijuna funti ili više kako bi zapečatio transfer napadača Tottenhama Harryja Kanea ili napadača sličnog kalibra.

MANCHESTER UNITED OBARA

Crveni đavoli su izdržali noćnu moru na početku nove sezone, poput Marcusa Rashforda koji nije uspio ispuniti očekivanja nakon odlaska Alexis Sancheza i Romelu Lukakua.

United je imao lijepo ljeto, jer su svi novopečeni igrači Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka i Daniel James oduđevili, ali jasno je da ovom timu još uvijek treba dosta više ulaganja.

Bivši igrač Manchester Uniteda Lee Sharpe, govoreći za talkSPORT, smatra se da je potpisivanje Kanea bitno za njegov bivši klub, a teško je protiviti se tome.

Engleski internacionalac je finišer svjetske klase koji više ili manje jamči barem 25 golova u sezoni – otprilike Rashford nikada do sada nije uspio postići blizu toga u karijeri.

Kane će bez sumnje biti skupo pojačanje, ali Sharpe je 26-godišnjaka izdvojio kao igrača koji bi mogao poboljšati ovu ekipu Manchester Uniteda.

“Trebate nekoga poput Harry Kanea za 200 milijuna funti koji će vam postići 25 golova u sezoni i imat ćete drugačiji izgled u itmu,” rekao je.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!