NaslovnicaVijestiManchester United odbio iznenadnu ponudu za Alexis Sancheza

Manchester United odbio iznenadnu ponudu za Alexis Sancheza

Manchester United je, kako se izvješćuje, odbio ponudu za Alexis Sanchez, jer se brazilski klub Palmeiras pojavio kao iznenadni kandidat za njegov potpis.

Manchester United odbio

Brazilski novinar Jorge Nicola objavio je videozapis u kojem objašnjava kako Palmeiras juri veliko ime Alexis Sancheza ili napadača Hebei China Fortunea Ezequiela Lavezzija.

Prevedene izvješće iz Sport Wtnessa objašnjava da je Manchester United odbio ponudu za posudbu Alexis Sancheza od Palmeirasa zbog njihove finansijske ponude koja nije bila dovoljno dobra.

Crveni đavoli će bez sumnje biti željni da prodaju Čileanca ovog ljeta nakon potpunog nedostatka utjecaja na Old Traffordu od njegovog preseljenja iz rivala Arsenala sredinom 2017/18 sezone.

NAJAVA: Afrički Kup Nacija po formatu Europskog prvenstva!

Ipak, Nicola, preko Sport Witnessa, izvješćuje da je Palmeiras želio da United nastavi plaćati veliki komad Sanchezove ogromne plaće.

To očigledno ne bi mnogo pomoglo Unitedu, jer oni žele smanjiti taj trošak njegove plaće što je prije moguće.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!