NaslovnicaVijestiManchester United odbio šansu da potpiše Virgil Van Dijka!

Manchester United odbio šansu da potpiše Virgil Van Dijka!

Manchester United imao je priliku potpisati Virgil van Dijka kada je bio igrač Southamptona izjavio je bivši trener.

Manchester United odbio

Van Dijk napustio je Southampton 2018. godine da bi se pridružio Liverpoolu za 75 milijuna funti, tadašnju svjetsku rekordnu naknadu za braniča.

On je zaista opravdao tu cijenu dok je igrao na Anfieldu i pomogao je svom klubu da dođe do slave u Ligi prvaka i Premier ligi.

Rene Meulensteen je priznao da je United mogao potpisati Nizozemca, ali nisu bili voljni se kockati.

“Da budem sasvim iskren, znam i u doba dok je bio uu Southamptonu, bilo je pitanja da Manchester United dovede Van Dijka”, objasnio je Meulensteen.

“Nisu se željeli kockati, ali Liverpool je to učinio, jer su mogli vidjeti potencijal koji ima, ali i brzinu kojom je Dijk raspolagao, snagu i sve ostalo.”

“To su neki od aspekata na koje biste gledali kod jako dobrog braniča.”

Tadašnji pomoćnik Sir Alexa Fergusona nastavio je uspoređivati Van Dijka sa Napolijevim braničem Kalidouom Koulibalyjem, sa kojim je United povezan posljednjih dana.

Manchester United večeras igra protiv West Hama, gdje su ogromni favoriti sa koeficijentom 1.22 na njihovu pobjedu. United se trenutno nalazi na petoj poziciji i imat će šansu da se plasiraju na četvrto mjesto sa pobjedom u ovom susretu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!