NaslovnicaVijestiManchester United odlučio kojih pet igrača će prodati kako bi finansirali transfer...

Manchester United odlučio kojih pet igrača će prodati kako bi finansirali transfer od 100 milijuna funti!

Manchester United će prodati pet igrača kako bi finansirao transfer Jadona Sanchoa ovog ljeta.

Manchester United odlučio

Krilni igrač Borussije Dortmund identificiran je kao glavna meta Uniteda, gdje će vjerojatno koštati više od 100 milijuna funti, dok će tražiti oko 170.000 funti tjedno.

Izvršni potpredsjednik Ed Woodward je rekao Solkjaeru da se riješi nekih igrača, a prema Mirroru, to će biti Alexis Sanchez, Jesse Lingard, Phil Jones , Chris Smalling i Andreas Pereira.

Sanchez je bio monumentalno razočarenje otkako je stigao u zamjenskom trnasferu u kojem je Henrikh Mkhitaryan otišao u Arsenal u siječnju 2018. godine.

Čileanac je ljetos bio na posudbi u Interu, a sa njegovom smiješnom plaćom u iznosu od 400.000 funti tjedno, odbija ostale ekipe od trajnog transfera.

U posljednje vrijeme je pala cijena Lingarda. Pričalo se o zanimanju Rome i Atletico Madrida, a United se nada da će dobiti 20 milijuna funti za njegove usluge.

Slično tome, budućnost Andreasa Pereire izgleda sumorno nakon dolaska Bruno Fernandesa, dok se očekuje da će Chris Smalling i Phil Jones biti prodani za kombiniranu cijenu od 25 milijuna funti nakon dugog boravka na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!