NaslovnicaVijestiManchester United odredio cijenu za Luke Shawa

Manchester United odredio cijenu za Luke Shawa

Luke Shaw je prije tri godine stigao u Manchester United, a sada je United odredio cijenu za njegove usluge, jer više nisu zadovoljni njegovim izdanjima.

United odredio cijenu

Luke Shaw je 2014. godine potpisao za Manchester United, on je iz Southamptona stigao za 31 milion funti, a tada je to bio rekord za jednog mladog igrača.

Kada je Shaw potpisao za Crvene vragove svi su očekivali da postane jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu, te da će biti standardni igrač Uniteda, ipak to se nije dogodilo.

Danas Luke Shaw ima 22 godine, a za Manchester United je odigrao 49 utakmica u svim natjecanjima, a kako su prenijeli mediji s otoka njegova karijeru nije iša u onom toku kako je on to želio.

Od kako je stigao na Old Trafford imao je par velikih povrede, ali sigurno je da i Jose Mourinho sumnja u njegov kvalitet, tako da već u januru ovaj 22-godišnjak bi mogao napustiti Manchester United.

[su_live_koeficijenti]

Naime, teško je i zamisliti da Luke Shaw može sada uspjetiti iz početnih jedanaest izbaciti Daleyja Blinda i Ashleyja Younga, što je priznao i trener Crvenih vragova Jose Mourinho.

United se želi riješiti ovog igrača dok još uvijek ima za njega ponuda, glavni favoriti za dovođenje Shawa su Fenerbache i Newcastle.

Kako prenosi Daily Mail United je Shawa spreman prodati za 20 miliona funti, što znači da je United izgubio 11 miliona funti, s obzirom za koliko su ga doveli na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!