NaslovnicaVijestiManchester United odustao od ugovora s Markom Arnautovićem

Manchester United odustao od ugovora s Markom Arnautovićem

Manchester United neće potpisati Marka Arnautovića ovog ljeta, prema izvješćima, jer se ‘žalbe navijača’ i njegova ukupna cijena smatraju čimbenicima te odluke.

Nakon što se danima pričalo o interesu Manchester Uniteda za austrijskog nogometaša Bologne Marka Arnautovića, kojeg je menadžer Crvenih vragova Erik ten Hag želio dovesti u svoju momčad, od toga neće biti ništa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Razlog odluke čelnika Uniteda su visoki zahtjevi Bologne, kao i negativna reakcija navijača kluba s Old Trafforda. Nakon poraza protiv Brightona United je dao ponudu od 6,8 ​​milijuna funti za bivšeg napadača West Hama i Stokea, Arnautovića, koji trenutno igra za Serie A ekipu Bologne. Tu je ponudu, međutim, talijanska strana brzo odbila.

Arnautović je ranije igrao u Premiershipu i postigao 43 gola u 184 utakmice od 2013. do 2019. godine.

BBC-jev stručnjak Chris Sutton rekao je da je vijest o interesu Uniteda za Arnautovića “PR katastrofa”.

“To je ludo. Mislio sam da nije istina. Smiješno je i totalno pogrešan potez u očima navijača”, rekao je Sutton.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!