NaslovnicaVijestiManchester United osigurao značajno pojačanje: Sofyan Amrabat dolazi na Old Trafford

Manchester United osigurao značajno pojačanje: Sofyan Amrabat dolazi na Old Trafford

Izvanredni marokanski veznjak Sofyan Amrabat postat će novi član Manchester Uniteda, jer je klub s Old Trafforda postigao dogovor s Fiorentinom. Amrabat je bio jedan od igrača koji su obilježili proteklo Svjetsko prvenstvo u Kataru i najzaslužniji za osvajanje povijesnog četvrtog mjesta Maroka, a odavno je postalo jasno da će ovog ljeta napustiti Fiorentinu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prvotno ga se povezivalo s prelaskom u Barcelonu, još u siječnju ove godine, no na kraju Barcelona nije uspjela pronaći način da izbjegne kršenje financijskog fair playa i ovaj igrač nije imao prostora za nastavak karijere u ovoj španjolskoj momčadi.

I već tada je bilo očigledno da “cilja” najveće europske klubove, a to je dokazao i nakon što je dobio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije.

Na kraju, ovaj nogometaš dolazi u Manchester United na posudbu od 10 milijuna eura, a klub će još sljedeće godine za njegove usluge platiti 20 milijuna eura, uz pet milijuna eura bonusa.

Amrabat je već prethodno usuglasio sve uvjete s Manchester Unitedom, no unatoč snažnim pritiscima iz Saudijske Arabije i izuzetno primamljivim ponudama, odlučio je ostati u europskom nogometu i nastaviti svoju karijeru u Engleskoj.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!