NaslovnicaVijestiManchester United otpisao šestoricu igrača uključujući i velike zvijezde

Manchester United otpisao šestoricu igrača uključujući i velike zvijezde

U 29. kolu Premier lige, Manchester United je poražen od Newcastlea rezultatom 2:0, i time je ugrozio mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Trenutno se Newcastle i United nalaze na trećem i četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka, s jednim bodom više od Tottenhama i s jednom odigranom utakmicom više od njih.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Erik ten Hag planira velike izmjene u igračkom kadru svog tima tijekom nadolazećeg prijelaznog roka i prema izvješćima Manchester Evening Newsa, već je odlučio otpisati šestoricu igrača. Na listi otpisanih su i zvijezde poput Harryja Maguira, Anthonyja Martiala i Jadona Sancha.

Kapetan kluba s Old Trafforda, Maguire, postao je najskuplji stoper u povijesti kada ga je United prije četiri godine doveo iz Leicestera za 87 milijuna eura. Međutim, nakon niza velikih grešaka pao je u drugi plan.

Ove sezone, Martial je igrao samo 490 minuta u Premier ligi. S druge strane, United je prije dvije sezone platio 85 milijuna eura za Sanchoa, a Ten Hag gubi strpljenje s njim i spreman ga je prodati ovog ljeta.

Uz spomenutu trojicu, golman Dean Henderson te bekovi Brandon Williams i Alex Telles također su navedeni na popisu otpisanih. United je ukupno potrošio oko 250 milijuna eura na odštete za ovu šestoricu igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!