NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED OTVORIO PREGOVORE: Hrvatski reprezentativac stiže na Old Trafford za 40...

MANCHESTER UNITED OTVORIO PREGOVORE: Hrvatski reprezentativac stiže na Old Trafford za 40 milijuna eura!

Manchester United je navodno kontaktirao Barcelonu u vezi sa potencijalnim transferom u siječnju za veznjaka Ivana Rakitića.

MANCHESTER UNITED OTVORIO

Prema Sportu, hrvatski internacionalac će biti dostupan za oko 40 milijuna eura i čini se da je spreman napustiti klub zbog jednog finalnog i velikog ugovora, sa izvješćima koja navode da nije zadovoljan minutažom na Nou Campu ove sezone.

Rakitić je prethodno bio igrač svjetske klase za Barcelonu, a ispadanje iz pve postave ove sezone izgleda vrlo oštro, čak i ako je sada povećana konkurencija za mjesta u ekipi Ernesta Valverdea.

Manchester Unitedu bi odgovarao Rakitić, ako ga mognu dovesti ovog siječnja, iako Sport povezuje 31-godišnjaka i sa Interom.

Ipak bi Crveni Vragovi sigurno trebali učiniti sve što mogu kako bi pobijedili u ovoj utrci za njegov potpis, jer Ole Gunnar Solskjaer traži hitna pojačanja za Freda i Nemanju Matića u veznom redu.

Bio je to težak početak sezone za United i čini se da je jasno da im treba pojačanje u siječnju, a iskusni pobjednik poput Rakitića izgleda idealno kako bi riješio njihove trenutne probleme.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!