NaslovnicaVijestiManchester United pogodila korona. Odgođena utakmica protiv Brentforda!

Manchester United pogodila korona. Odgođena utakmica protiv Brentforda!

Koronavirus pogodila Manchester United i nakon zahtjeva kluba, utakmica protiv Brentforda koja se trebala igrati večeras je odgođena, objavila je Premier liga.

“Zbog iznimnih okolnosti, nakon zahtjeva Uniteda i slijedeći liječničke službe, odlučili smo odgoditi meč koji se trebao igrati u 19:30 u Brentfordu”, navodi se u službenom priopćenju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Manchester United je dan ranije prekinuo svoje treninge, nakon što je nekoliko igrača i članova stručnog stožera zaraženo koronom. Iz kluba su nam otkrili da nitko od igrača koji su u subotu igrali u pobjedu od 1-0 protiv Norwicha nije bio zaražen, dok su PCR testovi koje su napravili prije nedeljnog treninga pokazali više pozitivnih nalaza.

U posljednjih tjedan dana u Premier ligi su potvrđena 42 zaražena igrača i trenera klubova u engleskoj prvoj ligi. Do sada je rekord bio 40 slučajeva u siječnju ove godine.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!