NaslovnicaVijestiManchester United ponudio 154 milijuna funti za jednog od najvećih talenata ovog...

Manchester United ponudio 154 milijuna funti za jednog od najvećih talenata ovog ljeta!

Manchester United je ponudio 154 milijuna funti za tinejdžera Barcelone Ansua Fatija ranije ovog ljeta.

Manchester United ponudio

United je u prijelaznom roku tražio pojačanje na krilnoj poziciji, a glavni cilj im je bio Jadon Sancho iz Borussije Dortmund.

No, pregovori su zastali i izvještaj katalonskog radija navodi kako je United istraživao i druge mogućnosti, uključujući 17-godišnjeg Fatija.

Crveni đavoli su za Španjolca ponudili 136 milijuna funti i bili su spremni platiti njegovu klauzulu od 154 milijuna funti.

Međutim, završili su pregovore kada je Barcelona objasnila da se njegova klauzula povećala na 363 milijuna funti u njegovom novom ugovoru.

Unitedova pažnja vratila se na Sanchoa uoči prijelaznog roka za sljedeći tjedan.

Dortmund je ostao čvrst u procjeni engleskog internacionalca za 108 milijuna funti, koji je prošle sezone upisao 17 golova i 17 asistencija u Bundesligi.

Ole Gunnar Solskjaer također želi osigurati dogovor za Portovog Alexa Tellesa prije nego što se prijelazni rok zatvori.

U međuvremenu se Fati smatra jednim od najboljih svjetskih mladih igrača u ovom trenutku, nakon što je sezonu započeo sa stilom u nedelju navečer.

Postigao je dva gola i izborio jedanaesterac tijekom pobjede Barcelone nad Villarrealom (4-0).

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!