NaslovnicaVijestiManchester United poslao ponudu od 30 miliona funti za zvijezdu Wolfsburga

Manchester United poslao ponudu od 30 miliona funti za zvijezdu Wolfsburga

Pred navijačima Manchester Uniteda je još jedno uzbudljivo ljeto, jer su Crveni vragovi zainteresovani za veliki broj igrača.

Wolfsburg - Gent
Wolfsburg – Gent

Posljednji u nizu koji se povezuje sa dolaskom na Old Trafford je veznjak Wolfsburga Julian Draxler, az kojeg je Manchester United, kako izvještavaju engleski mediji, već poslao ponudu od 30 miliona funti. Nijemac je trenutno na Europskom prvenstvu sa reprezentacijom, a već je odigrao i sve tri utakmice grupne faze.

[su_reklama]

Već je poznato da je Mourinhova meta broj jedan ovog ljeta ofanzivni veznjak Borussije Dortmund Henrikh Mkhitaryan, ali, kako pišu engleski i njemački mediji, portugalski stručnjak također u svom novom klubu želi i Juliana Draxlera.

Bivši igrač Schalkea, koji je u posljednjih par godina povezivan sa prelaskom u Arsenal, prošlog ljeta je stigao u Wolfsburg sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

No, kako piše Daily Star, Mourinho vjeruje da će 30 miliona funti biti dovoljno za njegov dolazak u klub, ukoliko ne uspije dovesti prvu opciju Henrikha Mkhitaryana.

Agent igrača Borussije Mino Raiola je izjavio da se nada da će se transfer Armenijca u Premier ligu ostvariti što prije, a posljednja ponuda tima sa Old Trafforda iznosi 28 miliona funti.

Raiola je rekao: “Još uvijek pregovaramo sa Dortmundom. Pokušavamo biti razumni, oni su svjesni da Mkhitaryan želi napustiti klub što prije.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!