NaslovnicaVijestiManchester United poslao službenu ponudu za Cristiana Ronalda!

Manchester United poslao službenu ponudu za Cristiana Ronalda!

Manchester United je poslao službenu ponudu superagentu Jorgeu Mendesu u pokušaju da ponovo potpiše Cristiana Ronalda, prema zapanjujućim izvještajima koji stižu iz Engleske.

Manchester United poslao

Ronaldo je navodno na izlaznim vratima Juventusa iz kojeg bi trebao otići idućeg ljeta, jer branitelj naslova želi da poboljša finansije u klubu zbog pandemije koronavirusa.

Portugalska superzvijezda, čiji ugovor istječe 2022. godine, jako je povezana sa francuskim prvakom PSG-om.

Međutim, United je ponovo povezan sa Ronaldom i navodno prati budućnost napadača Juventusa.

Prema portugalskim novinama Record, United je pristupio agentu Jorge Mendesu.

Izvještaj tvrdi da Ronaldo razmišlja o senzacionalnom povratku na Old Trafford, iako je i dalje usredotočen na sezonu sa Juventusom.

Potencijalni Ronaldov povratak u United doveo je do toga da se njegovi komentari o Crvenim đavolima iz 2014. godine ponovo spominju.

Bivša superzvijezda Real Madrida je tada rekla: “Volim Manchester. Svi to znaju. Manchester mi je u srcu.”

“Navijači su nevjerojatni i volio bih da se mogu jednog dana vratiti.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!