NaslovnicaVijestiManchester United potpisuje jednog od tri najbolja veznjaka na svijetu

Manchester United potpisuje jednog od tri najbolja veznjaka na svijetu

Navijači Manchester Uniteda se nadaju velikom poslovanju na ljeto i dovođenju velikih zvijezda, kako bi izvukli ono najbolje iz svojih zvijezda, posebno Paul Pogbe.

Manchester United potpisuje

Jose Mourinho je završio neke zapanjujuće transfere u svojoj vladavini u Manchester Unitedu, sa tim da su Romelu Lukaku i Paul Pogba okruženi sa najviše pozornosti. Međutim, za Unitedovu ekipu koja je svjedočila nekim od najboljih svjetskih igrača u Cristianu Ronaldu, Eric Cantoni i Georgeu Bestu, potpisivanja koja su napravili u posljednje dvije godine na Old Traffordu još uvijek nisu ispunila sva očekivanja.

Ipak, Manchester Unitedovo rekordno pojačanje Paul Pogba je doputovao na Old Trafford kao najbolji veznjak na svijetu, s još mnogo godina napredovanja ispred njega. Međutim, mnogi navijači vjeruju da je Manchester United platio 89 milijuna funti za neke lude frizure, budući da Francuz još treba da pokaže tu formu koju je pokazao sa bivšim klubom Juventusom.

[su_bonus]

Stoga, sa Unitedovom momčadi koja ima Paul Pogbu koji nije baš za pohvalu, ovdje ćemo navesti tri igrača koji bi mogli doći na Old Trafford kako bi izvukli ono najbolje iz Francuza u veznom redu.

CLAUDIO MARCHISIO

Talijanskih vezni maestro formirao je nevjerojatno partnerstvo sa Paul Pogbom tijekom svog vremena u Juventusu, gdje je često pohvaljivao nastupe Francuza koji je vodio klub do trofeja tijekom svojih prošlih godina. Claudio Marchisio neće samo izvući dobre izvedbe iz Pogbe, nego će donijeti velike pohvale za United povodom tog transfera, jer je ovaj vezni igrač koji ima mnogo sličnosti sa velikim Andrea Pirlom.

Doista, nakon što je Manchester United pokazao svoj interes za dovođenje Talijana na Old Trafford prošle godine, moguće okupljanje sa 32-godišnjakom bi moglo probuditi ono najbolje u Paul Pogbi.

ANTOINE GRIEZMANN

Antoine Griezmann je nesumnjivo jedan od najboljih talenata u cijelom svjetskom nogometu, jer su ga rekordni golovi koje je postizao u prošlim sezonama stavili na sami vrh, sličnoj razini kao Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kao jedna od zvijezda u francuskoj nacionalnoj momčadi, Griezmann i Pogba već neko vrijeme dijele međusobno partnerstvo na međunarodnoj sceni. Ono što bi veznjak mogao jeste da hrani loptama 26-godišnjeg strijelca, baš kao što je to navikao na međunarodnoj sceni. To bi izvuklo ono najbolje iz njega.

ARTURO VIDAL

Čileanac se smatra najboljim veznjakom iz Južne Amerike, a njegovi slavni dani u Juventusu su ga oblikovali kao jednog od najboljih veznih igrača u svijetu nogometa. Iako se, nakon preseljenja u Njemačku, borio za repliciranje te iste forme koju je pokazao u Seriji A, jer njegova ekipa ne uspijeva izvući ono najbolje iz njega, Manchester United ga ipak ima na svojoj listi.

Ponovni susret Vidala i Pogbe bi mogao možda da probudi ono najbolje u veznjaku, jer su u to vrijeme uspjeli da stignu do finala Lige prvaka u 2015. godini. Dok je tu i njegov sunarodnjak Alexis Sanchez i to bi moglo potaknuti dolazak na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!