NaslovnicaVijestiManchester United potrošio 3 milijuna funti za čudo od djeteta u 2008....

Manchester United potrošio 3 milijuna funti za čudo od djeteta u 2008. godini – njegova karijera je upravo pogodila dno!

Manchester Unitedov skaut koji traži talente u Brazilu, John Calver-Toulmin, preporučio je Alex Fergusonu potpisivanje tinejdžera koji igra u veznom redu tijekom njegovog zadatka da prati Rafaela i Fabia Da Silvu.

Manchester United potrošio

Crveni đavoli su izgradili neke male igrače u velike zvijezde – Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney su se razvili u dva najbolja igrača u Premier ligi.

Tako su 2008. godine, jednu godinu nakon potpisivanja Andersona, Crveni đavoli potrošili 3 milijuna funti kako bi potpisali Rodrigo Possebona iz Internacionala.

18-godišnji defanzivni veznjak je uživao u vrlo obećavajućem startu života na Old Traffordu.

Possebon je debitirao prvog dana sezone u Premier ligi 2008/09, kada je ušao kao zamjena za Ryan Giggsa u utakmici protiv Newcastlea.

Međutim, visoko rangirani Brazilac je nastavio i napravio samo još dva nastupa u Premier ligi za Manchester United.

Possebon je pretrpio ozljedu u utakmici protiv Middlesbrougha u rujnu 2008. godine, i to je bio početak kraja za igrača čija karijera je bila ispunjena ozljedama.

[su_watch_live_football]

U 2009. godini se pridružio Bragi na posudbu, ali se vratio u Manchester u siječnju nakon što je napravio samo jedan nastup za portugalski klub.

U dobi od 20 godina, Possebon napušta Manchester Uni ted i vraća se u Brazil kako bi se pridružio Santosu.

Possebon je napravio 30 nastupa za brazilske divove prije odlaska natrag u Europu, gdje je potpisao za talijanski klub Vicenzu.

Nije napravio niti jedan nastup u prvoj ekipi i vratio se u svoj rodni Brazil sa Criciumom i zatim Mirassol.

To nisu baš bile neke posebne sezone za ta dva kluba, da bi 2013. godine, Possebon otišao u Juventude, brazilska četvrta liga u svojoj 24. godini.

Zatim je uzeo dvogodišnju pauzu, nakon neuspješnog starta u Nauticu prije povratka u profesionalni nogomet sa brazilskim URT-om, pa zatim Passo Fundom.

7. siječnja 2018. godine, Possebon je potpisao za Ho Chi Minh City u Vijetnamu.

[su_champions_league]

Sada je razočaravajuća karijera Possebona pogodila novo dno.

Samo šest tjedana nakon što je napravio uzbudljivi transfer u Aziju, 29-godišnjak je danas saznao da ga je oslobodio njegov novi klub Ho Chi Minh City.

Prema Fox Sportsu Asia, klub je odlučio da otpusti Possebona 22. veljače zbog ozljede leđa i nedostatka kondicije.

Klub je potvrdio vijest na svojoj Facebook stranici.

Bilo je to čudesno putovanje za Possebona – možemo mu samo poželjeti sve najbolje u budućnosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!