NaslovnicaVijestiManchester United prati zvijezdu PSG-a: Dovode ga u besplatnom transferu ovog ljeta!

Manchester United prati zvijezdu PSG-a: Dovode ga u besplatnom transferu ovog ljeta!

Preokret u Manchester Unitedu ove kalendarske godine bio je izvanredan i vjerojatno je pokazao neke rupe u ekipi.

Manchester United prati

Postoji nekoliko pozicija koje bi mogle da se pojačaju, ali čini se da to nije desni bek. Aaron Wan-Bissaka bio je izvanredan ove sezone i izgleda kao prvi izbor u godinama koje dolaze, dok je Diego Dalot više nego sposoban da pruži podršku.

Unatoč tome mediji su naveli da United vodi evidencije o belgijskom desnom beku PSG-a Thomasu Meunieru. Kao uvijek još jedan klub je zainteresiran, a to je Borussia Dortmund, ali još uvijek ništa nije dogovoreno.

To je transfer koji sa stanovišta Uniteda ne bi imao smisla kako stvari stoje, on ima 28 godina, nije baš igrač za budućnost, a njegova svestranost nije baš privlačna.

Sposoban je raditi posao u sredini terena, ali bilo bi upitno dati igraču pristojnu platu samo da igra kao rezerva ili na nekoj nepoznatoj poziciji.

Izvještaj također sugerira da bi ionako želio ostati u Parizu, pa izgleda mala vjerojatnoća da će sljedeće sezone biti na Old Traffordu.

Dortmund će možda trebati potpisati novog desnog beka ako Achraf Hakimi ode u Real Madrid, tako da bi to mogao biti razuman korak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!