NaslovnicaVijestiManchester United priznao grešku: Puštaju Cristiana Ronalda da ode u siječnju!

Manchester United priznao grešku: Puštaju Cristiana Ronalda da ode u siječnju!

Nakon nekoliko teških mjeseci u kojima je izostao sa okupljanja momčadi i jednog dijela priprema, pravdajući se osobnim razlozima, dok se istovremeno pričalo i o njegovoj želji za odlaskom iz kluba, Cristiano Ronaldo bi ovog siječnja mogao ostvariti ono čemu se nadao, a to je transfer.

Portugalski napadač želi u klub koji će biti konkurentan u prvenstvu i Ligi prvaka, što nije mogao pronaći u Manchester Unitedu. Klub sa Old Trafforda već nakon osam kola u Premier ligi zaostaje devet bodova za vodećim Arsenalom, dok ih nema ni u Ligi prvaka. U prošlom kolu Premier lige su izgubili 6-3 od Manchester Cityja, s time da su u posljednjih par minuta utakmice postigli svoja dva gola.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Cristiano Ronaldo je taj susret odgledao sa klupe, dok još uvijek nije postigao svoj prvi gol ove sezone u ligi.

Portugalac se želi boriti za titule i frurstriran je zbog minutaže koju ima na Old Traffordu. Bliski izvori navode kako još uvijek nije odustao od ideje da napusti Crvene đavole, tako da će se novi pokušaji dogoditi u siječnju.

Daily Telegraph navodi kako će klub u siječnju biti spreman na nove pregovore, te pokušati iskoristiti činjenicu da nezadovoljnom Ronaldu istječe ugovor na kraju sezone. Navodi se i to da će Ronaldo morati smanjiti plaću u novom klubu ukoliko želi ostvariti taj transfer.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!