NaslovnicaVijestiManchester United prodaje dva igrača ovog siječnja!

Manchester United prodaje dva igrača ovog siječnja!

Nagađanja oko transera uvijek počnu kada se imenuje novi menadžer u klubu, iako Manchester United još uvijek nije potvrdio dolazak Ralfa Rangnicka, vjeruje se da je Nijemac već dogovorio sve uslove.

Ovaj 63-godišnjak će se pridružiti klubu kao privremeni menadžer do kraja sezone prije nego što preuzme konzultantsku ulogu, a službena objava Manchester Uniteda se očekuje u roku od 48 sati.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prijelazni rok u siječnju je tek za nešto više od mjesec dana, a prema izvješćima, već se prave planovi za bivšeg čelnika RB Leipziga.

Prema The Telegraphu, Manchester United će ovaj mjesec nastojati prodati dva igrača prije nego što Rangnick dovede nova pojačanja.

Donny van de Beek i Dean Henderson se muče za minutažu na Old Traffordu i bit će razmatrani kao igrači za koje je klub otvoren slušati ponude. Jesse Lingard ima tek nešto više od šest mjeseci do kraja ugovora i vjerojatno će otići u besplatnom transferu.

De Gea uživa u svojoj najboljoj sezoni u nekoliko godina i jedan je od najboljih igrača u ekipi, tako da Henderson ima vrlo male šanse da bude prvi vratar u skorije vrijeme.

Henderson je prošle sezone potpisao novi dugoročni ugovor i ako ode, United bi mogao dobiti lijepu naknadu za njegov transfer.

Zanimljiv slučaj Van De Beeka će se nastaviti, ali odlazak ovog siječnja bi imao smisla. Međutim, postoje razlozi da se vjeruje da bi Nizozemac napredovao pod vodstvom Rangnicka i njegove filozofije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!