NaslovnicaVijestiManchester United prodaje sedam igrača u siječnju!

Manchester United prodaje sedam igrača u siječnju!

Jesse Lingard, Anthony Martial i Donny van de Beek su na listi igrača koji bi mogli napustiti Manchester United u siječnju, jer Ole Gunnar Solskjaer želi povećati svoj transferni proračun.

Manchester United prodaje

United je imao vrlo dobar ljetni prijelazni rok, nakon što su doveli Jadona Sancha, Raphaela Varanea i Cristiana Ronalda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldov dolazak je posebno potaknuo moral navijača i momčadi, a peterostruki osvajač Zlatne lopte već je postigao tri gola u samo dvije utakmice.

Međutim, istaknuto je da momčadi Premier lige još uvijek nedostaje obrambeni veznjak, ali ako Solskjaer želi kupiti jednog, možda će prvo morati prodati neke igrače.

Prema The Sunu, Crveni đavoli razmišljaju o prodaji sedam igrača u siječnju, a na popisu su Lingard, Martial i Van de Beek.

Lingard je proveo šest mjeseci na posudbi u West Hamu, kojeg je Solskjaerov tim pobijedio u nedelju, krajem prošle sezone, a mnogi su očekivali da će to postati trajni transfer.

Međutim, Lingard se vratio i sada bi mogao biti ponovo na izlaznim vratima.

Iako nije igrao mnogo nogometa, unatoč tome što je prošlog tjedna zabio u pobjedi nad Newcastleom, njegova greška protiv Young Boysa koštala je Uniteda bodova u skupini Lige prvaka.

Martial je postigao 17 ligaških golova u 2019/20 sezoni, ali se mučio prošle sezone, te dolazak Sancha i Ronalda, plus pojava Masona Greenwooda smanjila je važnost Francuza.

Do sada je igrao u sve četiri prvenstvene utakmice u momčadi, ali samo u jednoj od njih je započeo u prvoj postavi, a to je bio remi protiv Southamptona (1-1).

Osim spomenutog trojca, i budućnost obrambene četvorke je također pod znakom pitanja, a Eric Bailly, Phil Jones, Diogo Dalot i Alex Tellos su očito na listi za prodaju.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!