NaslovnicaVijestiManchester United pronašao idealnu zamjenu za Cristiana Ronalda! Koštat će ih 75...

Manchester United pronašao idealnu zamjenu za Cristiana Ronalda! Koštat će ih 75 milijuna funti!

Manchester United je identificirao napadača Real Sociedada Alexandera Isaka kao potencijalnu zamjenu za Cristiana Ronalda, prema zapanjujućim izvješćima.

37-godišnji Ronaldo se senzacionalno vratio na Old Trafford prošlog ljeta i zabio 14 golova u 24 nastupa u svom drugom boravku u Unitedu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Petostruki osvajač Zlatne lopte je pod ugovorom do 2023. godine (sa mogućnošću produljenja), ali je Ronaldova budućnost u Unitedu dovedena u pitanje.

Prema izvješćima, Ronaldo bi mogao otići iz Crvenih đavola ako ne uspiju osigurati nogomet u Ligi prvaka sljedeće sezone.

EVO KAKO SMO U NEDELJU OSTVARILI DOBITAK OD 1500€!

DOBITNI LISTIĆ

Isak je impresionirao u Sociedadu nakon što je napustio Borussiju Dortmund 2019. godine. 22-godišnji švedski napadač bio je u odličnoj formi prošle sezone, nakon što je postigao 17 golova u 34 nastupa u La Ligi.

Međutim, njegova golgeterska forma je pala ove sezone, a zabio joe samo četiri gola u 18 nastupa do sada. Švedski reprezentativac je bio podložan intenzivnim nagađanjima o transferu koji su ga povezivali sa Arsenalom nakon što je Pierre-Emerick Aubameyang skinut sa mjesta kapetana.

Daily Mirror izvještava da su United i Chelsea također zainteresirani za Isaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!