NaslovnicaVijestiManchester United pronašao zamjenu za Paul Pogbu: Spremni su platiti otpusnu klauzulu...

Manchester United pronašao zamjenu za Paul Pogbu: Spremni su platiti otpusnu klauzulu od 135 milijuna funti!

Manchester United navodno ima ogromno samopouzdanje u potencijalnom transferu zvijezde Atletico Madrida Saula Nigueza.

Manchester United pronašao

Španjolski internacionalac već je godinama nastupao za Atletico, a izgleda da bi se on sigurno mogao sjajno uklopiti u Premier ligu.

To je naizgled mišljenje menadžera Uniteda Ole Gunnara Solskjaera, kako piše Daily Star, jer izgleda da su Crveni đavoli spremni platiti Saulovu naknadu za otpusnu klauzulu u iznosu od 135 milijuna funti u cijelosti.

Izvještaj Daily Star-a također dodaje da bi Man Utd mogao pomoći financirati ovaj potez prodajom Paula Pogbe za oko 100 milijuna funti, što bi moglo značiti neto trošenje od samo 35 milijuna funti na zaista izvrsnog igrača Saula.

25-godišnjak bi mogao biti samo nadogradnja za Unitedovog Pogbu u veznom redu nakon što francuski internacionalac nije imao nekog utjecaja u svoje vrijeme na Old Traffordu.

Navijači Uniteda se nadaju da će ove glasine o transferu biti nešto, jer nedavna pojačanja Solskjaera izgledaju mnogo bolje nego Pogba, Lukaku i Sanchez, koji su dovedeni po prethodnom režimu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!