NaslovnicaVijestiManchester United pronašao zamjenu za Maguirea: 22-godišnjak će ih koštati oko 90...

Manchester United pronašao zamjenu za Maguirea: 22-godišnjak će ih koštati oko 90 milijuna eura!

Manchester United je pronašao potencijalnu zamjenu za Harryja Maguirea nakon njegovog katastrofalnog početka sezone. Najnoviji igrač na radaru Crvenih đavola je navodno Jules Kounde.

Manchester United pronašao

Francuz je postao poznat u Sevilli, a El Nacional izvještava da bi naknada od 90 milijuna eura bila dovoljna da ga dovedu na Old Trafford.

Chelsea i Real Madrid su također zainteresirani za 22-godišnjaka, no objavljeno je da mu je United prvo odredište.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kounde je sada ušao u prvu momčad Francuske i bio je dio najnovije momčadi koja je osvojila Ligu nacija.

Klub je očito prekinuo interes za Koundea u potjeri za njegovim sunarodnjakom Raphaelom Varaneom. United je mislio da će on završiti u Chelseaju i umjesto toga su se usredotočili na dovođenje Cristiana Ronalda i Jadona Sanchoa.

Navodi se kako će mladi Kounde zauzeti Maguireovo mjesto u momčadi, nakon što je kapetan imao loše nastupa tijekom ove sezone, pogotovo protiv Leicestera u subotu, gdje su poraženi sa 4-2.

Unitedu je to već četvrti poraz u sezoni u svim natjecanjima, nakon što su sa subotnjim porazom zaostali pet bodova za liderom Chelseajem. Imaju 14 bodova iz osam utakmica u Premier ligi, nakon što su također izgubili 1-0 protiv Aston Ville.

Crveni đavoli su također ispali iz Carabao kupa na prvoj prepreci nakon poraza od 1-0 kod kuće od West Hama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!