NaslovnicaVijestiManchester United razmišlja o posudbi krilnog igrača Chelseaja

Manchester United razmišlja o posudbi krilnog igrača Chelseaja

Manchester United želi potpisati Christiana Pulišića na posudbu i igrač je navodno zainteresiran.

Crveni vragovi žele pojačati svoje napadačke opcije a preostala su samo dva tjedna do kraja prijelaznog roka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pulišić se pojavio kao opcija, a reprezentativac Sjedinjenih Država postaje frustriran njegovom minutažom na Stamford Bridgeu, čega su svjesni i u Chelseaju.

Želi više minutaže uoči Svjetskog prvenstva u Kataru, a prema The Athleticu, Newcastle United, Juventus i Atletico Madrid pokazali su interes za igrača. Međutim, 23-godišnjak bi radije prešao na Old Trafford.

Pulišić je 2019. prešao u Chelsea iz Borussije Dortmund u transferu vrijednom 58 milijuna funti i pomogao je klubu da osvoji Ligu prvaka 2021. Međutim, Pulišić je ove sezone nastupio s klupe u obje Chelseajeve utakmice Premier lige.

Još u svibnju Pulišićev otac Mark izbrisao je tweet u kojem je izrazio tugu zbog trenutne situacije u kojoj se njegov sin nalazi. Rekao je: “Tužna stvar je što voli ovaj klub, suigrače i London.… ulaže svoje srce i dušu u to da bude profesionalac.”

United je ovog ljeta svojoj momčadi dodao Tyrella Malaciju, Christiana Eriksena i Lisandra Martineza. U posljednja 24 sata vidjeli smo da su otkazali transfer Juventusovog veznjaka Adriena Rabiota zbog zahtjeva u vezi plaće. United je također usmjerio pažnju na Realovog Casemira koji je izjavio da je “otvoren” za pregovore.

Budućnost Cristiana Ronalda također je vruća tema, ali United ostaje predan zadržavanju peterostrukog osvajača Zlatne lopte.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!