NaslovnicaVijestiManchester United na rubu završetka rekordnog transfera - Chelsea ispao iz utrke!

Manchester United na rubu završetka rekordnog transfera – Chelsea ispao iz utrke!

Manchester United se navodno slaže oko svakog detalja transfera Jadon Sancha.

Manchester United na rubu

Zvijezda Borussije Dortmund pokazao se kao jedan od najuzbudljivijih perspektiva Europe nakon što je otišao u Bundesligu otkako je napustioo Manchester City.

Sada se želi vratiti u Englesku, a Man Utd je, čini se, predvodio potjeru kako bi dovršio svoj potpis ispred kolega iz Chelseaja, za što se očekuje da će biti rekordan honorar za klub Premier lige, piše Sun.

Izvještaj objašnjava da je United blizu sporazuma oko Sancha, nakon višemjesečnih “tajnih” razgovora oko potpisivanja engleskog internacionalca.

Sancho izgleda idealno za Olea Gunnara Solskjaera, a iako bi on bez sumnje bio idealna dugoročna zamjena Eden Hazard-a u Chelseaju, The Sun kaže da on želi prelazak na Old Trafford.

Ovo bi moglo biti veliko za Crvene đavole, s time da se razdoblje poslije Sir Sir Fergusona pokazalo izuzetno izazovnim za klub do sada.

Potpisivanje poput Sancha, međutim, bilo bi veliko pojačanje i moglo bi Unitedu pružiti vrhunsko dugoročno rješenje njihovih napadačkih pitanja.

Chelsea će bez sumnje biti razočaran, pogotovo jer je njihova ekipa trenutno ispred Macnhester Uniteda u utrci za kvalifikacije za Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!