NaslovnicaVijestiManchester United šalje ponudu od 70 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida!

Manchester United šalje ponudu od 70 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida!

Manchester United će navodno poslati ponudu od 70 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida Federica Valverdea kao dio planova za jačanje veznog reda na Old Traffordu.

Crveni đavoli su se mučili sa dosljednošću u veznom redu, a menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer naišao je na oštre kritike zbog forme svoje momčadi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

United je u ljetnom prijelaznom roku doveo Jadona Sancha, Raphaela Varanea i Cristiana Ronalda, ali nisu uspjeli dovesti veznjaka za Solskajera.

Klub iz Premier lige je povezivan sa Eduardom Camavingom, ali je 19-godišnji veznjak napustio Rennes i na ljeto potpisao za Madrid.

Druga opcija za United bio je Declan Rice, ali je West Ham postavio cijenu od 100 milijuna funti za engleskog reprezentativca kako bi odbili interes suparničkih klubova.

Prema El Nacionalu, Crveni đavoli su sada skrenuli pozornost na Valverdea i spremni su pokrenuti ponudu od 60 milijuna funti za veznjaka.

23-godišnji Valverde je u 12 nastupa upisao jednu asistenciju za momčad Carla Ancelottija u svim antjecanjima ove sezone.

Urugvajski veznjak suočio se sa teškom konkurencijom poput Casemira, Luke Modrića i Tonija Kroosa.

Valverde je produžio ugovor s Madridom u kolovozu, a njegov trenutni ugovor istječe 2027.

Urugvajski reprezentativac također ima ogromnu klauzulu od 856 milijuna funti (1 milijardu eura) umetnutu u svoj madridski ugovor.

Prema izvješćima, Valverde je identificiran kao zamjena za Paula Pogbu u Unitedu.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!