NaslovnicaVijestiManchester United se oprostio od Cristiana Ronalda, pogledajte što su napisali

Manchester United se oprostio od Cristiana Ronalda, pogledajte što su napisali

Engleski mediji iznenađeni su načinom na koji se Manchester United oprostio od Cristiana Ronalda nakon što je prije nekoliko tjedana službeno prekinuo suradnju s Portugalcem.

Nakon brojnih uvreda na račun kluba i iznošenja privatnih stvari u javnost, United je raskinuo ugovor s Cristianom Ronaldom. Engleskim medijima je za oko “zapala” činjenica da se United vrlo “hladnom” izjavom oprostio od Ronalda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U službenom programu utakmice Manchester United – Burnley domaćin je Ronaldu posvetio samo 81 riječ. To je znatno manje nego što su dobili drugi bivši igrači Uniteda.

“Cristiano Ronaldo napustio je klub nakon sporazumnog raskida suradnje. Portugalac je u dva mandata u klubu zabio 145 golova, nastupio u 436 utakmica i pomogao nam da osvojimo tri Premier lige, jedan FA kup, dva Liga kupa, Ligu prvaka i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo”, stoji u oproštaju od Ronalda.

Cristiano Ronaldo sve je bliže saudijskom Al Nassru gdje bi trebao potpisati najunosniji ugovor ikad viđen u svijetu nogometa.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja napušta klub nekoliko dana nakon titule!

0
Brazilski golman Ederson Moraes, ključni igrač Manchester Cityja, razmatra napuštanje kluba nakon četvrte uzastopne titule prvaka Engleske. Nakon što je došao u City 2017....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!