NaslovnicaVijestiManchester United smanjio traženu cijenu za Paula Pogbu!

Manchester United smanjio traženu cijenu za Paula Pogbu!

Ponovo su počela povezivanja Paul Pogbe sa Real Madridom, pogotovo sada nakon što je United smanjio traženu cijenu na samo 60 milijuna eura.

Manchester United smanjio

Do sada je to bila teška sezona za veznjaka koji je osvojio Svjetsko prvenstvo sa Francuskom. Povremeno je pokazivao fenomenalne nastupe, posebno u Unitedovoj pobjedi od 5-0 protiv Leipziga u Ligi prvaka.

Ali njegova nedosljednost uglavnom je bila ta koja je potaknula sve kritike.

Pogbina budućnost ostaje glavna tema razgovora, posebno nakon što su se pojavili izvještaji da će momčad Olea Gunnara Solskjaera prihvatiti smanjenu naknadu od 60 milijuna eura.

Za Real Madrid se još jednom govori kako je zainteresiran.

Zidane je uvijek bio oduševljen Paulom Pogbom, ali finansijski aspekt dogovora je uvijek bio problem.

Talijanski Calciomercato također je navodno izjavio da se Pogba želi od naredne sezone preseliti pod vodstvo Zidanea u Real Madridu, te je uspio nagovoriti Uniteda da spusti cijenu na 60 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!