NaslovnicaVijestiManchester United sprema ponudu za još jednog igrača Benfice

Manchester United sprema ponudu za još jednog igrača Benfice

Prema pisanju engleskih i portugalskih medija, Manchester United je u pregovorima sa Benficom oko dovođenja veznjaka Andersona Talisce.

Manchester United sprema ponudu za Taliscu

“Crveni vragovi” su prije par dana kompletirali transfer Victora Lindelofa iz portugalskog prvaka, a prema pisanju Mirrora, pokušat će dovesti i još jednog igrača “Orlova”.

23-godišnji Brazilac je želja Josea Mourinha već duže vremena, a igrač također ne bi imao ništa protiv odlaska u Englesku.

Talisca je povodom ovih špekulacija izjavio: “To bi bilo ostvarenje sna, nešto što svaki igrač želi. Kao što sam već rekao, Mourinho me želi već duže vrijeme i sviđa mi se njegov način rada. On je sjajan trener.”

“Transfer ne zavisi samo od mene, već od Benfice i mojih predstavnika koji trenutno vode pregovore. Uskoro će imati nove vijesti.”

Taliscina prirodna pozicija je ofanzivni vezni, ali također može igrati i na poziciji napadača. Prošlu sezonu je proveo na posudbi u turskom prvaku Bešiktašu, gdje je postigao 17 golova i upisao šest asistencija u 33 nastupa.

Sada kada se vratio u Portugal, pregovori su počeli, a njegova cijena prema transfermarktu se procjenjuje na 13 miliona eura.

[su_bonus]

[su_cashout]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!