NaslovnicaVijestiManchester United sprema ponudu za zvijezdu Tottenhama, Sturridge napušta Liverpool

Manchester United sprema ponudu za zvijezdu Tottenhama, Sturridge napušta Liverpool

Kako piše engleski The Sun, Manchester United sprema ponudu u iznosu od 35 miliona funti za zvijezdu Tottenham Hotspura Erica Diera.

Jose Mourinho je priznao da mu se sviđa njegov način igre, te da engleskog reprezentativca smatra idealnim nasljednikom Michaela Carricka.

‘Crvenim vragovima’ je prioritet dovođenje novog veznjaka ovog ljeta, s obzirom da su u januaru prodali Morgana Schneiderlina, međutim, Tottenham neće tako lako pristati na prodaju jednog od najvažnijih igrača.

U najvećem rivalu Manchester Uniteda, Liverpoolu, razmišlja se o prodaji napadača Daniela Sturridgea, koji će skoro sigurno napustiti Anfield na kraju sezone.

Sturridge napušta Liverpool

Jurgen Klopp navodno napad svog tima želi pojačati zvijezdom Lyoa Alexandreom Lacazetteom, no prvo će se morati riješiti nekoliko igrača.

‘Redsi’ su za Sturridgea odbili ponude za posudbe u januaru od PSG-a i West Hama, no spremni su ga prodati na ljeto.

  • Ostale špekulacije:

-Prema pisanju Gazzette dello Sport, Inter je poslao ponudu za veznjaka Rome Kevina Strootmana, no ‘Giallorossi’ zahtijevaju 35 miliona funti za igrača.

-Fiorentina je blizu dovođenja Nikole Milenkovića iz Partizana, navodi Tuttosport, a srpski klub će inkasirati oko 4,3 miliona funti.

19-godišnjak se smatra novim Nemanjom Vidićem, a ‘Viola’ također želi mladog Partizanovog napadača Dušana Vlahovića, te će za njega ponuditi oko 1 milion funti.

-Roma je u januarskom prelaznom roku poslala ponudu za veznjaka Torina Danielea Bassellija, koja je odbijena, no ovog ljeta bi klub Luciana Spallettija mogao ponovo poslati ponudu za igrača.

“U januaru smo slali ponudu, sada u junu ćemo vidjeti što će se dogoditi. Još je rano o ljetnom prelaznom roku”, rekao je igračev agent.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!