NaslovnicaVijestiManchester United spreman na fantastičnu razmjenu koja uključuje Cristiana Ronalda, ali to...

Manchester United spreman na fantastičnu razmjenu koja uključuje Cristiana Ronalda, ali to će ih koštati

Prema Sky Sportsu, Ronaldov agent Jorge Mendes obratio se Napoliju kako bi im ponudio priliku da potpišu peterostrukog osvajača Zlatne lopte.

Mendes već neko vrijeme radi danonoćno kako bi pronašao rješenje koje njegov klijent želi, a to je da igra u Ligi prvaka. Također ima zadatak pronaći rješenje za Ronaldovu zamjenu u Unitedu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Agent je Napoliju predložio da Ronaldo dođe u ovaj klub, a da United kupi nigerijskog nogometaša Victora Osimhena, koji igra za talijanski tim. Unitedovom stožeru se sviđa ovaj igrač i nalazi se na popisu mogućih zamjena za Portugalca.

No, Napoli je spreman prihvatiti samo iznos od 100 milijuna eura u “paketu” s Ronaldom, za kojeg je talijanski klub zainteresiran od trenutka kada su se pojavile glasine o njegovom nezadovoljstvu i odlasku s Old Trafforda.

Teško je vidjeti kako će ga United moći priuštiti, pogotovo kada pripremaju još jednu veliku ponudu za dovođenje Ajaxovog igrača Antonyja na Old Trafford, a dogovor je navodno sve bliži.

Manchester United danas se suočava sa Southamptonom, a Ten Hag je znatiželjan vidjeti jesu li njegovi igrači naučili “lekciju” nakon poraza od Brentforda.

Hoće li Ronaldo otići ili ostati na Old Traffordu? Samo će vrijeme pokazati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!