NaslovnicaVijestiManchester United spreman platiti 153 milijuna funti za 17-godišnjaka!

Manchester United spreman platiti 153 milijuna funti za 17-godišnjaka!

Manchester United je navodno dobio rok da sklopi dogovor za transfer od 153 milijuna funti za Barceloninog Ansu Fatija.

Manchester United spreman

Ovaj 17-godišnjak se smatra pravim čudom i posljednjih tjedana je sve svnažnije povezan sa Manchester Unitedom nakon što je ozbiljno impresionirao klub.

Prema najnovijim informacijama ESPN-a, Crveni đavoli će se sada naći u borbi za postizanje dogovora za Fatija, jer će njegova otpusna klauzula dostići velike cifre kada napuni 18.

Španjolski mladi internacionalac je trenutno dostupan za 153 milijuna funti, ali ta će se klauzula 31. rujna ove godine povećati na oko 357 milijuna.

Iako je 153 milijuna funti još uvijek ogroman novac kojeg treba platiti za 17-godišnjaka i nedokazanog igrača, Fati izgleda kao pravi posao nakon izuzetno impresivne sezone na Nou Campu.

United bi mogao krenuti po njega dok je još uvijek dostupan za razuman novac, jer bi ta investicija mogla biti dobra za nekoliko godina.

Ole Gunnar Solskjaer je radio dobro sa mladima u Manchester Unitedu do sada, tako da bi Fati mogao uraditi dobru stvar sa transferom na Old Trafford kako bi nastavio svoj razvoj.

Tinejdžer se bori sa velikom konkurencijom za mjesta u Barci, a igrači poput Lionel Messija, Luisa Suareza, Antoine Griezmanna i Ousmane Dembelea su također u momčadi Barcelone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!