NaslovnicaVijestiManchester United spreman ponuditi Lukakua u zamjenu za zvijezdu Intera!

Manchester United spreman ponuditi Lukakua u zamjenu za zvijezdu Intera!

Kako posljednjih dana pišu engleski i talijanski mediji, Antonio Conte, koji će po svemu sudeći uskoro preuzeti Inter, poručio je upravi kluba da mu dovedu napadaču Manchester Uniteda Romelua Lukakua.

Perišić odlazi u Manchester United

On je Belgijanca pokušao dovesti i u Chelsea 2017. godine, ali on je ipak odlučio otići na Old Trafford iz Evertona za oko 80 miliona eura. Londonski klub je na kraju kao zamjenu za Diega Costu doveu Alvara Moratu, koji se nije snašao u plavom dresu.

Unatoč kritikama ove sezone, on je od dolaska u klub postigao ukupno 42 gola u svim takmičenjima. Kako izvještava The Independent, Inter je spreman ponuditi 35 miliona za njega, plus jednu od najvećih zvijezda tima Ivana Perišića, sa čijim dovođenjem Manchester United se povezivao dugo vremena.

U izvješću piše kako ‘Crveni vragovi’ sada traže centralnog defanzivca Milana Škriniara u zamjenu. Perišić je dugo vremena bio transfer meta bivšeg trenera Josea Mourinha, koji ga je želio dovesti umjesto Anthonyja Martiala, ali Ole Gunnar Solskjaer navodno ne pokazuje nikakav interes za 30-godišnjaka.

Pred Nerrazzurima je sutra jako važna utakmica protiv Empolija, a u slučaju pobjede obezbijedit će učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone. Međutim, i u slučaju da to učine, Luciano Spalletti će najvjerovatnije dobiti otkaz. Pored Škriniara, na radaru Manchester Uniteda su i defanzivac Napolija Kalidou Koulibaly, kao i defanzivac Ajaxa Matthijs de Ligt.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!