NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED SPREMIO 185 MILIJUNA FUNTI: Dvostruko pojačanje koje će vratiti Uniteda...

MANCHESTER UNITED SPREMIO 185 MILIJUNA FUNTI: Dvostruko pojačanje koje će vratiti Uniteda na staru slavu!

Manchester United je navodno spreman ohladiti svoj interes za Mario Mandžukića i Declana Ricea, te se usredotočiti na dvostruki transfer u siječnju u kojem bi doveli Jadon Sanchoa i Erlinga Haalanda.

MANCHESTER UNITED SPREMIO

Ova tvrdnja dolazi nam iz Goala, koji je izvijestio da su Crveni đavoli sigurni da bi mogli postići dogovor za 100 milijuna funti ocijenjenog Sanchoa usred sezone, nakon njegovih nedavnih problema u Borussiji Dortmund.

AKo United to može riješiti, bila bi to sjajna kupovina za klub da napokon ojačaju ono što je za njih već dugo predstavljalo problem.

Ole Gunnar Solskjaer omogućio je Alexis Sanchezu da se ljetos pridruži Interu na posudbu, ali tada nije mogao naći dostojnu zamjenu za njega.

Ipak, Sancho bi definitivno mogao raditi taj posao ako se pridruži Unitedu u siječnju, dok Goal također izvještava o interesu Solskjaera za napadača Red Bull Salzburga Haalanda vrijednog 85 milijuna funti.

19-godišnji norveški internacionalac je ove sezone bio u senzacionalnoj formi pred golom i čini se kao da bi mogao biti idealna zamjena za razočaravajućeg Marcus Rashforda.

United bi bez sumnje mogao učiniti mnogo toga i sa pojačanjem iz West Hama Riceom koji igra u veznom redu, ali poboljšanje napada je sigurno prioritet norvežanina.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!