NaslovnicaVijestiManchester United stavio devet igrača na transfer listu! Prikupljaju novac za nova...

Manchester United stavio devet igrača na transfer listu! Prikupljaju novac za nova pojačanja!

Manchester United ovog ljeta ima devet igrača na transfer listi, budući da se Ole Gunnar Solskjaer nada prikupljanju sredstava za još novih pojačanja.

Do sada je ovo bio dobar prijelazni rok, stim da je transfer Jadona Sancha konačno potvrđen, a Raphael Varane bi trebao uslijediti.

Dodavanjem dvojice igrača tako visoke kvalitete će povećati šanse Solskjaera da okonča 13-godišnji post u Premier ligi.

Međutim, prema izvješćima, menadžer je dobio budžet od 100 milijuna funti, koji je potrošio na spomenuta dva pojačanja, te će morati prodavati kako bi kupio bilo koga drugog.

Prema ESPN-u, devet igrača Manhester Uniteda stavljeno je na transfer listu.

Dostupni su Jesse Lingard, Brandon Williams, Anthony Martial, Diogo Dalot, Phil Jones, Alex Telles, Andreas Pereira, Daniel James i Axel Tuanzebe.

Na popisu se ne nalazi Pogba, kojem ugovor istječe na kraju nadolazeće sezone, kada bi mogao otići iz kluba u besplatnom transferu po drugi put u karijeri.

Prema izvješćima, veznjak Francuske već je odbio ponudu kluba za novi ugovor i ‘otvoren’ je za prelazak u PSG.

United i dalje želi da 28-godišnjak ostane do sljedećeg ljeta, ali ako ne želi potpisati novi ugovor, nastojat će ga prodati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!