NaslovnicaVijestiManchester United u naprednim pregovorima sa zvijezdom Real Madrida!

Manchester United u naprednim pregovorima sa zvijezdom Real Madrida!

Manchester United je u naprednim pregovorima sa braničem Real Madrida Raphaelom Varaneom, prema izvještajima koji nam stižu iz Španjolske.

Manchester United u naprednim

Divovi Premier lige su već neko vrijeme čvrsto povezani sa francuskim reprezentativcom, ali sada više izvora sugerira da 27-godišnjak razgovara o uvjetima u Manchester Unitedu – i daje Zinedine Zidane čak dao svoj blagoslov za taj transfer.

Varaneov ugovor istječe 2022. godine i čini se da nema šanse da potpiše novi. Dakle, Real Madrid ovog ljeta želi prodati igrača za 60 milijuna funti – Unitedu, jer bi ga mogli u protivnom izgubiti besplatno sljedeće godine.

Menadžer Manchester United Ole Gunnar Solskjaer već neko vrijeme prati Varanea koji je njegova glavna meta, jer traži braniča koji bi mogao biti u tandemu sa Harryjem Maguireom.

Varane je propustio susret četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola nakon što je bio pozitivan na Covid-19.

Međutim, na njega se gleda kao jednog od najboljih svjetskih braniča; četverostruki osvajač Lige prvaka sa Los Blancosima i redoviti igrač francuske reprezentacije. Dakle, United je razumljivo željan brzo zaključiti dogovor.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!