NaslovnicaVijestiManchester United u posljednjim trenucima kupuje zvijezdu Barcelone!

Manchester United u posljednjim trenucima kupuje zvijezdu Barcelone!

Manchester United se navodno obratio Barceloni u vezi veznjaka Ivana Rakitića.

kupuje zvijezdu Barcelone

Hrvatski internacionalac je do sada u ovoj sezoni za Barcu upisao 22 nastupa na svim natjecanjima, upisavši dvije asistencije Realu Valladolidu i Real Mallorci.

Prema ESPN-u, Manchester United je od Barcelone tražio Rakitića koji bi mogao biti prodan za 20 milijuna eura. U izvješću se tvrdi da nije postignut nikakav dogovor i da se takav transfer možda neće dogoditi, jer Rakitić želi zadržati svoju obitelj u Španjolskoj.

United trenutno ima manjak veznjaka, a ozlijeđeni su Paul Pogba i Scott McTominay. Rakitićeva forma je možda pala, ali još se može poboljšati, a osim toga, iskusni igrač poput njega mogao bi biti koristan Crvenim đavolima. Međutim, čak i ako dođe na Old Trafford, pronaći redovan nogomet u prvom timu neće biti lako, pogotovo kad se Pogba i McTominay vrate.

Rakitić nije bio regularan starter za Barcelonu i vjerojatno će razmisliti o mogućnosti da ode. Dakle, odlazak sa Camp Noua mogao bi mu pomoći u dobivanju više prilika za prvu momčad, ali Man United nije najbolja opcija za njega.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!