NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED U PREGOVORIMA: Dovode dva napadača za 96 milijuna funti!

MANCHESTER UNITED U PREGOVORIMA: Dovode dva napadača za 96 milijuna funti!

Manchester United navodno nadgleda dva velika napadača, dok Ole Gunnar Solskjaer time sugestria da je to očigledno područje u kojem Unitedu trebaju pojačanja.

Dovode dva napadača

Crveni đavoli su izdržali težak početak sezone, nakon što su Romelu Lukaku i Alexis Sanchez napustiti ekipu, a Marcus Rashford i Anthony Martial se zapravo ne trude samostalno voditi ekipu na toj poziciji.

Prema pisanju Daily Expressa, Manchester United sada želi dovesti napadača Leipziga Tima Wernera nakon što je bio u odličnoj formi u Bundesligi.

Njemački interacionalac bi koštao oko 56 milijuna funti, a dugoročno bi mogao biti i jeftin ako ispuni svoj ogromni potencijal.

Povrh toga, United je također mogao napraviti još jedan transfer za Lyonovog napadača Moussu Dembelea nakon snažnih povezivanja sa Unitedom.

Francuz je bio u dobroj formi do sada u karijeri i još je jedan igrač sa najboljim godinama ispred sebe.

Ostaje nam da vidimo hoće li United dobiti oba ova igrača, ali to bi svakako bio dobar početak kao dio velikog projekta obnove koji je potreban na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!