NaslovnicaVijestiManchester United u pregovorima sa zvijezdom Milana: Mogao bi stići u besplatnom...

Manchester United u pregovorima sa zvijezdom Milana: Mogao bi stići u besplatnom transferu!

Manchester United je navodno otvorio pregovore sa zvijezdom AC Milana Hakanom Calhanogluom, kojeg bi mogli dovesti u besplatnom transferu sljedećeg ljeta.

Manchester United u pregovorima

United je ovog ljeta u svoje redove doveo Donnyja van de Beeka i čini se da Ole Gunnar Solskjaer još uvijek nije gotov što se tiče veznog reda.

Christian Falk iz Bilda tvrdi da United vodi konkretne razgovore sa turskim internacionalcem, koji je odbio prelazak u Juventus zbog Unitedovog interesa.

Calhangolu je za vrijeme boravka u Italiji postigao 27 golova. Milan želi zadržati bivšeg igrača Bayer Leverkusena, ali pregovori oko novog ugovora su propali, a trenutni mu istječe 2021. godine.

Iako vjerojatno ne bi bio redovan u ekipi Uniteda, u klubu su svjesni da će ugovori Jessea Lingarda i Juana Mate isteći sljedećeg ljeta.

Što se tiče napadačkih pojačanja, United je ovog ljeta također doveo Edinsona Cavanija i Facunda Pellistrija u svoje redove uz dogovoren transfer Amada Dialle iz Atalante koji će stići u siječnju.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!