NAJRUŽNIJI DRES IKADA?! Manchester United u prodaju pustio četvrtu garnituru dresova koja izgleda UŽASNO!

Moderni nogomet nije nužno uvijek loš kao što ljudi misle, ali pojedini izumi u današnjem nogometu zaista nas dovedu do granice kada se zapitamo: Pa da li je ovo moguće? Takvo nešto se desilo jučer, kada je United u prodaju pustio četvrtu garnituru dresova koja izgleda očajnu i u kojoj vjerovatno nikada neće ni zaigrati.

Moderni nogometi ima mnogo prednosti od “starog nogometa” ali i brojne slabosti. Kada razgovarate sa starijim ljubiuteljimaa ove igre oniće vas uvijek ubjeđivati kako je nogomet prije bio bolji, dok oni nešto mlađi tvrde suprotno. Svako ima svoje argumente, a staaariji ljubitelji nogometa sada su došli na svoje jer u njihovo vrijeme nisu postojali ovako “ružni” dresovi.

Transfer glasine: Wenger odgovorio Bayernu, Varane postaje najskuplji defanzivac u historiji, Eriksen u januaru napušta London

Jučer je Manchester United u prdaju pustio četvrtu garnituru dresova u kojoj vjerovatno nikada neće ni zaigrati jer je četvrta ali sa kojom će vjerovatno privući mnogo pažnji a kako to danas obično biva, gdje je pažnja tu je i novac. A svi dobro znamo kakva mašina za pravljenje novca je Manchester United.

Dobro se pripremite, ovo su novi dresovi Uniteda. Vaš komentar?