NaslovnicaVijestiManchester United umalo doveo dvije zvijezde iz Juventusa!

Manchester United umalo doveo dvije zvijezde iz Juventusa!

Manchester United je umalo završio zadivljujuću zamjenu koja bi Romelua Lukaku odvela u Juventus – dok bi Paulo Dybala i Mario Mandžukić prešli na Old Trafford.

Lukaku je potpisao za United iz Evertona u transferu vrijednom 75 milijuna funti 2017. godine, ali se nikada nije osjećao dobro u Crvenim đavolima unatoč tome što je imao dvoznamenkasti broj golova postinutih u uzastopnim sezonama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što nije bio miljenik Olea Gunnar Solskjaera, otišao je u milanski Inter 2019. godine – sa Unitedom koji je nadoknadio većinu honorara koji su potrošili kada su ga dovodili na Old Trafford.

No, prema Lukakuovom agentu, Federicu Pastorellu, Belgijanac je imao dogovor sa Juventusom i razgovarao je sa Maurizijom Sarrijem i Cristianom Ronaldom.

Tvrdi da bi United zauzvrat dobio dva igrača Juventusa, ali su Dybalini zahtjevi za plaćom bili kamen spoticanja.

“Je li istina da je Lukaku bio na korak od Juventusa prije nego što je prešao u Milan? Da”, rekao je Pastorello za Tuttosport.

“Dogovor s Interom je zastao jer se činilo da (predsjednik Intera Steven) Zhang ne želi ispuniti zahtjeve Manchester Uniteda. Juventus je imao dogovor s engleskim klubom, koji bi u zamjenu za Lukakua potpisao Dybalu i Mandžukića.”

“Romelu je već razgovarao s [Mauriziom] Sarrijem i Cristianom Ronaldom. Međutim, Dybala i Manchester United, vjerojatno i ne previše uvjereni, nisu postigli dogovor.”

Dybala je posebno bio jako povezan s Unitedom, ali je i sada u Bianconerima, dok je Mandžukić na kraju igrao za Al-Duhail i Milan prije nego što se povukao i preuzeo ulogu u hrvatskoj reprezentaciji.

U Interu je Lukaku postigao 64 gola u 95 utakmica i ispalio ih do prvog Scudetto naslova od 2010. godine.

Na ljeto se vratio u Chelsea za 97,5 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!