NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED UOPŠTE NIJE BIO KOREKTAN: Prislili ga da ostane na ljeto,...

MANCHESTER UNITED UOPŠTE NIJE BIO KOREKTAN: Prislili ga da ostane na ljeto, uprkos tome što su došle dvije ponude iz Serije A – sada grije klupu na Old Traffordu!

Novinar Duncan Castles je otkrio da je Manchester Unitedov Nemanja Matić bio prisiljen da ostane u klubu ovog ljeta usred zanimanja Intera i AC Milana za njega.

NIJE BIO KOREKTAN

Matić nije imao utjecaj za koji bi neki mogli pomisliti da ga ima u “Crvenim vragovima” od njegovog prelaska iz Chelseaja na ljeto 2017. godine, a srpski internacionalac se pokazao manje impresivnim na Old Traffordu do sada.

I čini se kao da je Matiću ponuđena šansa da napusti klub ovog ljeta, međutim sam United ga je na kraju prisilio da ostane.

Prema Mirroru, preko The Suna, Castles je potvrdio da je United imao ponude od obje ekipe iz Milana kako bi se riješili Matića ovog ljetnog prijelaznog roka, ali ponude nisu bile dovoljne sa finansijskog stajališta kako bi uvjerili klub u prodaju.

Govoreći o Matićevoj situaciji i odbijenim ponudama Intera i Mialana, Castles je rekao: “United nije prihvatio te ponude, jer su smatrali da finansijski nije dovoljno da prodaju Matića. Tako je bio prisiljen ostati u klubu.”

Činilo se da bi Matićevo vrijeme u klubu moglo završiti ovog ljeta, međutim, ponude nisu bile dovoljno visoke.

Matiću će se vjerojatno ponuditi još prilika da napusti Old Trafford, jer se 31-godišnjak nakon ljetnih špekulacija našao na klupi.

Odigrao je samo 22 minute do sada za klub u prve četiri utakmice u Premier ligi ove sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!