NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED VEĆ SPREMIO PONUDU ZA NOVOG MENADŽERA: Ako Solskjaer izgubi protiv...

MANCHESTER UNITED VEĆ SPREMIO PONUDU ZA NOVOG MENADŽERA: Ako Solskjaer izgubi protiv Liverpoola, novi menadžer dobija ugovor od 6.5 milijuna eura godišnje!

Uvijek je stizala prilično dosljedna i sigurna poruka iz Uniteda, da odbor kluba ima puno povjerenje u Ole Gunnar Solskjaera. Počinje se osjećati da to više nije tako nakon što su špekulacije ogromne o njegovom napuštanju.

MANCHESTER UNITED VEĆ SPREMIO

Loš rezultat protiv Liverpola ovog vikenda mogao bi okončati posao Norvežanina. I dalje djeluje popularno, tako da je moguće da klub pronađe novu ulogu za njega, ali počinje izgledati neizbježno da će drugi menadžer sada pokušati preokrenuti stvari za klub.

Prema Tuttosportu, to će biti Max Allegri. Najpoznatiji je po svom vremenu u Juventusu, a čini se da je tip menadžera koji može preokrenuti stvari. Također se sugerira da je dogovor vrlo blizu i da bi Talijan mogao zarađivati oko 6.5 milijuna eura godišnje.

Prethodna imenovanja Jose Mourinha i Louisa van Gaala uvijek su se činila pomalo rizičnim, a ovo bi moglo biti problem.

Pobjednički postotak od preko 70% u 271 utakmici u Juventusu je izuzetan, a pokazao se i da može biti dobar menadžer i u Europi. Nikada nije uspio nadvladati posljednju prepreku u Ligi prvaka, ali United bi se pomirio sa tim, samo da bi bili u natjecanju u ovom trenutku.

Druga zanimljiva tvrdnja Tuttosporta odnosi se na nova pojačanja. Oni sugeriraju da bi Allegri želio dovesti Emre Cana i Marija Mandžukića iz svog bivšeg kluba. Nijemac bi donio svestranost, dok bi Mandukić donio golove.

U kratkom roku bi to moglo biti teško, ali težak poraz od Liverpoola ove nedelje bi mogao biti prekretnica za United.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!