NaslovnicaVijestiManchester United vjeruje da Marcus Rashford vrijedi više od 120 milijuna funti

Manchester United vjeruje da Marcus Rashford vrijedi više od 120 milijuna funti

Manchester United cijeni Marcusa Rashforda na više od 120 milijuna funti zbog interesa PSG-a. 24-godišnji napadač, koji ima još godinu dana do isteka trenutnog ugovora s Old Traffordom, je označen kao potencijalno ljetno pojačanje francuskog kluba.

Rashfordovi predstavnici su već otvorili pregovore s PSG-om, a francuski novinar Julien Laurens kaže da je Marcus željan novog izazova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Između PSG-a i Manchester Uniteda nisu vođeni nikakvi direktni razgovori o potencijalnom transferu. Zapravo, United nema namjeru pokrenuti pregovore u budućnosti i žele vezati Rashforda novim ugovorom, unatoč njegovom nedostatku forme posljednjih mjeseci.

PSG je spreman Rashfordu dati značajno povećanje plaće ali još uvijek nije uspostavljen kontakt između klubova. Dosta se spominje i Rashfordova procjena. PSG smatra da igrač vrijedi oko 60 milijuna funti na trenutnom tržištu, dok ga Manchester United cijeni duplo više.

Bivši menadžer Sheffield Uniteda Neil Warnock smatra da će 24-godišnji napadač u narednim mjesecima vratiti staru formu.

“Bio je u slabijoj formi proteklih 12 mjeseci, ali mislim da će Rashford vratiti formu pod vodstvom Erika ten Haga, pogotovo ako Ronaldo ode. Ovo nije nepoštovanje prema Ronaldu. On je fantastičan igrač, ali mislim da je to usporilo napredak nekoga poput Rashforda.”

U prethodnih sedam godina Rashford je za Crvene vragove odigrao ukupno 304 utakmice i postigao 93 gola. Napad PSG-a već je moćan s Messijem, Mbappeom, Neymarom, Ekitikeom i Sarabijom, a dolazak Rashforda bi ga uveliko pojačao.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!