NaslovnicaVijestiManchester United vraća zvijezdu sa posudbe i daje mu još jednu šansu!

Manchester United vraća zvijezdu sa posudbe i daje mu još jednu šansu!

Još uvijek nije jasno koja je strategija Man Uniteda kad je riječ o obnovi i pokušaju povratka tamo gdje su bili.

Manchester United vraća

Očito je da je tim napuhan starcima koji nisu dovoljno dobri, ali svaki put kad se čini da je Ole Gunnar Solskjaer uspio krenuti dalje i isključiti neke igrače, opet se nađu u momčadi.

Igrači poput Jessea Lingarda, Phil Jonesa i Nemanje Matića dokazali su da nisu dovoljno dobri, ali svi su pronašli povratni put u ekipu posljednjih tjedana.

Ako su navijači mislili da će se nešto promijeniti sljedećeg ljeta, mogli bi možda pogriješiti nakon što su izvještaji sugerirali da će Alexis Sanchez dobiti još jednu priliku u timu.

Daily Star javio je da ga United neće posuditi ili prodati, a planiraju ga povući iz Intera idućeg ljeta i pružiti mu priliku da se dokaže na svojoj predsezonskoj turneji.

31-godišnjak nije igrao dovoljno dobro u posljednjih nekoliko godina na Old Traffordu i nije učinio ništa u Interu što bi sugeriralo da se vraća bolje, pa to izgleda kao znatiželjna odluka.

Nije jasno da li to znači da nema novaca za nova pojačanja ili klub želi samo pokušati izvući najbolje iz onoga što imaju na raspolaganju, ali to ne zvuči kao pozitivna vijest za navijače Uniteda.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!