NaslovnicaVijestiManchester United zabranio Odion Ighalu da trenira sa momčadi zbog straha da...

Manchester United zabranio Odion Ighalu da trenira sa momčadi zbog straha da je zaražen koronavirusom!

Sezona Uniteda do sada je bila katastrofalna. Ozljeda Marcusa Rashforda i nedostatak forme bilo kojeg drugog igrača, značilo je da moraju dovesti nekog drugog napadača u svoje redove ovog siječnja, a upravo je Odion Ighalo taj igrač čiji je transfer iznenadio sve na Old Traffordu.

Manchester United zabranio

Nema sumnje da je bio senzacionalan dvije sezone u Watfordu, ali tada je njegova forma znatno pala i on je prodan u Kinu. Uvijek će biti zanimljivo vidjeti kako se ponaša s ovim velikim korakom na Old Trafford, ali možda ćemo morati pričekati neko vrijeme da to saznamo.

Gotovo svi će biti svjesni koronavirusne krize u Aziji, a The Mirror je izvijestio da je bio prisiljen propustiti trening u klubu i da nije mogao ući u Carrington zbog zabrinutosti da je zaražen.

Pretpostavlja se da treba provesti 14 dana daleko od ljudskog kontakta kako bi pokušao suzbiti eventualnu bolest, pa se nadamo da će se uskoro povezati sa svojim suigračima.

Naravno da je velik problem i životi se gube, ali mnogi navijači sigurno neće zaboraviti da je ovo pojačanje kluba bilo zaista razočaravajuće, a kada napokon uspiju potpisati nekoga, ovako nešto se dogodi.

Razumjeli smo, kako BBC navodi, Ighalo već trenira odvojeno od momčadi, blizu stadiona Etihad, gdje se nalazi od svog dolaska iz Kine već 11 dana, što znači da bi mogao biti spreman za utakmicu protiv Chelseaja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!