NaslovnicaVijestiManchester United započeo pregovore sa zvijezdom Chelseaja

Manchester United započeo pregovore sa zvijezdom Chelseaja

Prema pisanju brojnih engleskih medija, Manchester United je danas započeo pregovore sa zvijezdom Chelseaja Willianom, koji bi na Old Trafford trebao doći kao direktna zamjena za Anthonyja Martiala.

Manchester United dovodi Williana

Martial je navodno nezadovoljan svojim statusom u svlačionici ‘Crvenih vragova’, te će po svemu sudeći napustiti klub ovog ljeta, a za 22-godišnjaka već duže vrijeme interes pokazuje prvak Italije Juventus.

Iako je Mourinho ranije ove sezone izjavio kako je napadački dio njegovog tima kompletan, kako navodi Manchester Evening News, spreman je napraviti izuzetak kada je u pitanju Willian. Njih dvojica su veliki prijatelji, a Portugalac je sa Brazilcem surađivao dok je trenirao Chelsea ranije u karijeri, a kojeg je pokušao dovesti i prošlog ljeta, ali čelnici kluba, na čelu sa Romanom Abramovičem, nisu pristali na pregovore. Međutim, ovog ljeta bi moglo doći do transfera, s obzirom da je Willian navodno poručio upravi kluba kako želi otići jer ‘Plavci’ neće igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Nakon što su prošlog ljeta uspjeli postići dogovor sa londonskim klubom oko transfera Nemanje Matića, čelnici Uniteda su ovog ljeta spremni iskoristiti Martialovu želju za odlaskom, te ga pokušati uključiti u moguću razmjenu za 29-godišnjaka, koji je skupio preko 200 nastupa u dresu Chelseaja, te tako natjerati velikog rivala da pristane na pregovore.

[su_no1forfootball]

Willian je prošlog mjeseca dao zanimljiv intervjuu, u kojem je rekao: “Volim igrati za Chelsea. Na terenu želim dati sve od sebe i boriti se do zadnje minute. Želim nastaviti osvajati titule jer ovaj klub to zaslužuje. Mislim da se moramo poboljšati za sljedeću sezonu. Trebamo razmisliti što smo uradili dobro, što nismo i pokušati na drugačiji način sljedeće sezone.”

Ipak, sada kada je poznato kako njegov tim neće nastupiti u Ligi prvaka, situacija je drugačija. Pored toga, klub će po svemu sudeći napustiti i njegov trener Antonio Conte, koji je navodno već dugo vremena u svađi sa upravom kluba, a i najveća zvijezda Eden Hazard odbija produžiti ugovor.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!