NaslovnicaVijestiManchester Unitedu, Real Madridu i Laziju ponuđen bivši igrač Arsenala

Manchester Unitedu, Real Madridu i Laziju ponuđen bivši igrač Arsenala

Prema izvješćima u Italiji, Manchester Unitedu je ponuđen bivši vratar Arsenala David Ospina. United bi uskoro mogao biti na držištu za rezervnog vratara, jer Dean Henderson želi napustiti Old Traford u siječnju nakon što se ove sezone mučio za minutažu.

Manchester Unitedu, Real Madridu

Ralf Rangnick je već odbio zahtjev za transfer od Hendersona, ali engleski reprezentativac ostaje odlučan napustiti klub u potrazi za regularnim nogometom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ospinin agent uočio je potencijalnu priliku za svog igrača i ponudio ga Unitedu, prema talijanskoj web stranici Area Napoli.

33-godišnjaku ističe ugovor tijekom ljeta i navodno su propali pregovori o produljenju sa Napolijem.

Ospina je sa talijanskom ekipom od 2018. godine nakon što se prvo pridružio na posudbu iz Arsenala, prije nego što je iduće godine ostao trajno.

Za klub je upisao 90 nastupa sa 36 bez primljenog gola.

Kolumbijski reprezentativac također je ponuđen Real Madridu i Laziju, navodi se u izvješću, kao i brazilskom klubu Flamengo i saudijskom Al-Nassru.

Prelazak u United bio bi neočekivani povratak u Premier ligu za Ospinu, koji je proveo četiri sezone u Arsenalu od 2014. i 2018. godine.

U početku se pridružio Topnicima u četverogodišnjem ugovoru iz Nice, ali nije uspio osigurati dres sa brojem jedan na Emiratesu na kojem su preferirali Szczesnyja i Cecha.

Privremeni menadžer Uniteda Rangnick inzistira da je zadovoljan sa svojim trenutnim opcijama ove sezone.

Na pitanje o Hendersenovoj želji da ode, Rangnick je rekao: “Prije nekoliko tjedana me pitao, ali sam mu rekao da bih radije da ostane do kraja sezone.”

“Jako smo zadovoljni našim vratarima, ali ako je do mene, ne bih želio da ode.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!