Mancini na pregovorima, ne želi Zenitov novac!

Roberto Mancini je na pregovorima oko preuzimanja nacionalnog tima Italije, a nakon novog neuspjeha rekao je kako ne želi Zenitov novac.

Trener Zenita iz St. Petersburga Roberto Mancini doputovao je u Rim i očekuje se da će razgovarati s čelnicima Nogometnog saveza Italije o poslu izbornika nacionalne momčadi.

Kako su izvijestili talijanski mediji, Mancini je letio iz Sankt Peterburga do zračne luke Fiumicino, gdje su ga fotografirali. Nije davao izjave.

Talijanski mediji izvijestili su kako je Mancini najozbiljniji kandidat za izbornika Azzurra, ispred Carl Ancelottija, Luigija Di Biagija i Antonija Contea.

Mancini je jučer na konferenciji za novinare nakon što je njegov tim poražen od Krasnodara na domaćem terenu u St. Peterburgu (1:2), snažno kritizirao igrače Zenita, neke od nih je i imenovao, a bio je oštar i prema rukovodstvu ruskog kluba.

“Prijatelju, ne treba mi ovaj novac. Ako odlučim otići, odlazim. Ne želim Zenitov novac. Pokušavam raditi svoj posao s ljudima koji me slušaju, a ne s onima koji rade ono što žele i samo kupuju igrače kad god to požele”, rekao je Mancini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.