NaslovnicaVijestiMancini se obrušio na svog igrača: Glupi Melo mi je uništio Božić!

Mancini se obrušio na svog igrača: Glupi Melo mi je uništio Božić!

Trener milanskog Intera, Roberto Mancini, ostao je zatečen nakon gluposti koju je napravio Felipe Melo u sinoćnjem porazu Intera protiv Lazija, rezultat je bio 2-1.

roberto mancini felipe melo

Brazilski veznjak je tri minute prije kraja utakmice skočio na Sergeja Milinkovića-Savića u svom šesnaestercu, te tako poklonio protivniku jedanaesterac.

Strijelac prvog gola za Lazio, Antonio Candreva, šutirao je sa bijele tačke, a njegov udarac je odbranio Samir Handanovič. Na odbijenu loptu je ponovo natrčao talijanski reprezentativac i drugim pogotkom na utakmici donio pobjedu svom timu. Za Inter je u 61. minuti izjednačio Mauro Icardi, kojem je ovo ukupno sedmi ligaški pogodak ove sezone.

Iako je ubilježio poraz, Inter se zadržao na vodećoj poziciji, te sada ima samo bod više od Fiorentine i Napolija, koji su sinoć savladali Chievo, odnosno Atalantu. Juventus je tek četvrti na tabeli sa 3 boda zaostatka.

“Znali smo da će ovo biti teška utakmica, ali nismo igrali ništa drugačije nego u ostalim utakmicama. Razočaran sam jer smo im poklonili ovu pobjedu”, izjavio je Mancini nakon utakmice.

“Postigli smo izjednačujući gol, a onda smo im ponovo dozvolili da povedu. Njihov pobjednički gol je rezultat Melove gluposti. Nismo igrali dobro, ali ni Lazio nije ništa više pokazao, i ponekad možete pobijediti iako igrate loše.”

“Željeli smo ih napadati po krilima i kroz sredinu, ali to nam nije prolazilo. Nismo uspjeli stvoriti probleme njihovoj odbrani. Moramo imati više strpljenja protiv ovakvih protivnika. Podjela bodova je možda i najrealnija, a mi smo to tako lako odbacili, što je očito loše.”

“Ova utakmica mi je malo uništila Božić, ali i dalje smo prvi. Juventus, Napoli, Fiorentina i Roma su također favoriti za titulu. Tek smo na polovini sezone, ne osjećamo nikakav pritisak.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!